In English 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Køpsvilkår


[1] Bestill Processing
     

[1,1] Ordrebekreftelse

Når vi mottar din bestilling en ordrebekreftelse automatisk ut til spesifisert e-post. Samtidig, en automatisk bestilling av produkter til våre leverandører i utlandet.

Ordrebekreftelsen inneholder følgende informasjon:
- Den ordrenummer
- Elementene du bestilte
- Gjenstander du har bestilt
- Artikkel
- Pris pr stk og total mengde av rekkefølgen

[1,2] Bestill
En ordre er bindende. Hvis du som kunde ikke samle/motta din bestilling ved levering Petster.eu forbeholder seg retten til å belaste kunden for eventuelle kostnader i saken. Hvis du ønsker å kansellere bestillingen skal tas innen seks timer fra bestilling. Petster.eu forbeholder seg retten til å belaste kunden for eventuelle kostnader av bestilte varer fra utlandet. Alle priser er eksklusive merverdiavgift. Moms og eventulle fortolliningsavgifter betales etter levering til UPS eller selskapet som leverer produkter

[2] betalingsalternativer
Du har kunden fire forskjellige betalingsmåter å velge mellom.


[2,2] PayPal
Med PayPal kan du betale og overføre penger uten å måtte avsløre din betalingsinformasjon til selskapet du kjøper fra. Du kan fleksibelt velge å betale med enten saldo på PayPal eller kredittkort du har valgt å koble til din PayPal-konto. Med PayPal-betalinger kan også få PayPals kjøperen beskyttelse.


[2,3] Delbetaling (Kommer inom kort)
Vi tilbyr i samarbeid med Sveawebpay mulighet for betaling i 3, 6, 12 eller 36 måneder for enkeltpersoner. Enkelt og praktisk! Når du velger direkte betaling i kassen, vil du automatisk bli sendt en søknad til Sveawebpay. Du får melding direkte hvis søknaden innvilges eller avslås. Hvis søknaden blir avslått, så kan du direkte velge en annen betalingsmåte uten å sette på bestillingen din. Vi i Petster kan ikke påvirke om søknaden er innvilget eller avslått. Dette gjøres i henhold SveaWebPays politikk. I denne betalingsmåten, kan du ikke velge en annen leveringsadresse enn den du er du registrert på. Du kan lese mer om betaling via www.sveaekonomi.se

Avgifter og rente:

3 måneder med 0% rente (opp avgiften 195 NOK)
6 måneder med 0% rente (opp avgiften 295 NOK)
12 måneder 0% rente (opp avgiften 295 NOK)
18 måneder med 0% rente (opp avgiften 350 NOK)
24 måneder med 0% rente (opp avgiften 350 NOK)

Administrasjonsgebyr på 29 SEK.
Vilkår og betingelser for betaling kan bli funnet gjennom de generelle vilkårene

Ved retur av ordren betalt av avdrag vil være en administrativ kostnad for håndtering av saken, i dagens situasjon 150. Kunden vil være ansvarlig for alle kostnader som påløper i
Svea Ekonomi i saken.

[2,4] Faktura Betaling (Kommer inom kort)
Du kan velge å betale din bestilling i løpet av de 10 dagene av faktura. Dette gjøres i samarbeid med Svea Ekonomi. Fakturaen vil være i enkelte konvolutter og aldri sendt før
Det Petster pakke for levering. Credit kontroll gjøres direkte i kassen, og du vil motta bekreftelse umiddelbart. Avvisningen er greit å direkte velge en annen betalingsmåte uten å sette på bestillingen din. Vi i Petster.eu kan ikke påvirke om søknaden er innvilget eller avslått. Dette gjøres i henhold SveaWebPays politikk. I denne betalingsmåten, kan du ikke velge å ha levering til en annen adresse enn den du er du registrert på.


[2,5] Kortbetaling
Vi handar sikre kortbetalinger som betyr at du har meldt seg frivillig til å få betaling via banken din. (SecureCode for deg med MasterCard og Verified By Visa for deg med et Visa-kort).
Hvis du ikke allerede er koblet til noen av disse sikkerhetssystemer kan du gøre det via din bank. Uten denne sikkerhetsoppdateringen, kortbetaling ikke bli henrettet. Dette er en trygghet for deg som kunde og reduserer risikoen for kortsvindel på internett. Ta kontakt med din bank for mer informasjon og direkte tilgang til tjenesten, sikker betaling. Synes du banken din ikke er oppført nedenfor, må du kontakte banken via telefon eller internett for å finne ut hvordan du bør gå frem.


[3] Levereringstid
Vi gjør alt for å holde leveringstiden på alle bestillinger. Med Skandinavias største utvalg av produkter og leverandører over hele verden, slik at vi ikke kan lager alle produktene. Vi er forpliktet til å tilby våre kunder produkter av høy kvalitet kombinert med lave priser. Det kan være tilfeller der fraktselskapet ikke kan levere til døren når leveringsadressen ligger langt fra en storby. I disse varene vil bli sendt til et postkontor. Dette er ikke noe som vi Petster.eu kan påvirke og utgjør ingen godtgjørelse forVår normale leveringstid er ca 3-14 arbeidsdager fra du har mottatt din ordrebekreftelse. For spørsmål angående levering går bra disse bli gjort tilgjengelig for oss via e-post på contact@petster.eu

På forespørsel av en slik specialprodukter, eller bilseter, burer så leveringstiden kan være forskjellig fra oven. Vi varsler deg som alltid når kunden estimert levering vil bli gjort på disse spesielle produkter.

[4] Angrerett
Du kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Angrerett innebærer at du uten grunn kan returnere varen til petster.eu. Varen må kunne leveres tilbake til petster.eu i samme forfatning som da du mottok den. Varen skal returneres i originalemballasjen. Forseglete produkter  være uåpnet.

Angrer du kjøpet gir vi deg pengene tilbake for varen, dersom du angrer kjøpet og returnerer varen innen 7 dager.

 
[4,1] Retur
Du har full returrett eller bytte innen 7 dager fra mottak, forutsatt at det ikke har vært brukt og at den returneres i uskadet stand med emballasjen intakt, sammen med tilknyttet materiale. Avkastningen eller bytte av produkter du er ansvarlig for returkostnad. Hvis det er en feil ved produktet vid leveranse på grunn av defekte varer, er Petster ansvarlig for frakt tilbake. For å benytte seg av angreretten må kunden har informert oss innen disse 7 dagene.Følgende er utelukket fra angreretten:
* Elementer som har blitt brukt eller skadet. Produktet må være helt fri for hår, smuss eller lignende. Det må være i salgbar stand selv til kunder med dyr som ikke utvikler allergi.

* Produkter med manglende deres originale emballasjen eller skadet emballasje.

* Produkter som tilhører våre Salg / spesielle tilbud og selges til redusert pris.

* Forbruksvarer (for eksempel shampo, balsam, tannkrem, godteri, spray ben, hygieneartikkler etc.) og spesielle sesongmessige elementer som Halloween/Jul klær.

* Spesielle bestillinger, produkter som er laget spesielt for din bestilling.

Disse angreretten under Kontrakter avstand.


[5] Reklamasjon
Varer som mottas skal raskt bli nøye inspisert for enhver leveranse av feil vare, feil mengde eller salg av varer svikt av varene (heretter kalt "Defekter").
  
Feil som kan oppdages av nøye undersøkelse (uten forbrukerne ment pakker trenger å bli brutt) bør gis umiddelbart, men senest innen 2 dager etter levering. Feil som ikke kan oppdages av en slik studie må kreves innen 4 dager etter levering. Petster.no er ikke ansvarlig for feil anført av
de nevnte frister er utløpt. For alle klager bør "Klager voucher" brukt.
Petster.eu er ikke ansvarlig for eventuelle feil som reklame servert på annen måte.

Ansvar for feil
Petster.eu ikke ansvarlig for defekter som skyldes feil håndtering, lagring, transport, vedlikehold, vårdsläshet eller bruk av varene. Som for ansvaret for å være en må ha
visse kvaliteter eller at det vil være egnet for en generell eller spesiell hensikt, så Petster.no ansvarlig bare i den grad Petster.eu selv, før avtalen ble inngått med kunden, uttrykkelig og skriftlig har bekreftet at produktet har disse egenskapene eller kan anvendes på denne måten.

Bugs bør være, for å kvalifisere kunden på en klage, dokumentert av kunden for Petster.no på en tilfredsstillende måte. Ved en begrunnet klage har Petster.eu rett til å velge om
Feilen er rettet opp ved levering av nye defekter i eller ved salg blir avbrutt mot kjøpesummen refundert. Elementer returnert bør pakkes godt og returneres direkte
til Petster.no. Den kreditering av returnerte varer bare hvis de er uskadet og i original emballasje.

Leverer ikke Petster.eu (hvis Petster valgt omlevering) nye feilfrie varer innen rimelig tid, har kunden rett til å kansellere bestillingen og kreve erstatning for den ekstra kostnaden.

Hvis varene er skadet eller tapt ved en retur, er kjøperen ansvarlig og må gjøre sine egne ordninger knyttet til den valgte tilbyderen for eventuelle påstander om forsendelse og dens innhold.

En reklamsjon av en vare kan ikke returneres med en leveringsmåte som tar ut avgifter før oss. Petster.eu kan ikke motta en reklamasjon eller en vara som er forbundet med kostnader før att ta den ut fra posten eller den transporttjenst eller speditør som kunden bruker.  

[6] Uavhentede pakker
Ved uavhentede forsendelser kommer tilbake til Petster.no forbeholder seg retten til å belaste kunden for alle kostnader forbundet med bestillingen din. Administrativt gebyr, frakt og eventuell levering gebyr, for tiden fra 500 NOK avhengig av produkt størrelse og frakt alternativer som har blitt brukt. Alle frakter går med UPS
hjemkjøring. Betaling må skje innen 10 dager fra fakturadato hvis det er kjøpt via faktura.

[7] Håndtering av personopplysninger
Når du lader sette deg opp som en klient av Petster.eu gi informasjon om deg selv som
lagret i vår kundedatabase. Under Data Protection Act, som kom i 1998. kunder har rett til å få informasjon om behandlingen av personlig informasjon som vi samler inn.

Som kunde hos Petster.no behandlet dine personlige data i henhold til europeisk lovgivning i forbindelse med personlige data lovgivning. Du er kunden inneforstått med at Petster.eu kan legge til og oppdatere sine kundedatabaser av personopplysninger er en forutsetning for effektiv og kvalitet kundebehandling og fil vedlikehold, slik som for eksempel riktig navn og adresser for både post, e-post telekommunikasjon.

Informasjonen vil bli brukt til å oppfylle Petster.eu forpliktelse til deg som kunde, informere deg om tilbud, og også for markedsføringsformål.

Du eier selvfølgelig rett til å be om utlevering av personopplysninger om deg som er registrert i Petster.no kundedatabase. Hvis informasjonen som viser seg å være unøyaktige, ufullstendig
eller på annen måte irrelevant det er for Petster å iverksette korrigerende tiltak.

[8] Tilbakeføring
Petster.eu forbeholder seg retten til å kansellere en bestilling, enten for feil som typografiske, priser, tekniske problemer eller bulk bestillinger. Ved eventuelle feil opplysninger har du selvsagt rett til å kansellere bestillingen med referanse til dette.


[9] Annet
Petster.no forbeholder seg retten til å endre feilaktig fastsatt priser. Som kunde har du rettighetene, dokumentert av forbrukernes innkjøp. Dersom en sak ender opp på Brukerklagenemnda, vi alltid følge panelets avgjørelse / anbefaling.
Nordens bredeste utvalg !
Velkommen til Petster : ) Et trygt valg for kjøpene av hund, katt og kjæledyr tilbehør.

For oss, kunnskap, kvalitet og sikkerhet for gitt!