In English 

Abonnere på vårt nyhetsbrev

Tannpleie for våre dyr er mye viktigere enn vi kan forestille oss!

 

Ingen ønsker å jevne dyr til å lide eller føler seg generelt uvel. For å redusere risikoen for dette er vedlikehold av dyrets tenner og oral hygiene er ekstremt viktig!

 

Det er aldri for sent å begynne å endre sine vaner!

 

Det er ikke vanskelig å forhindre tannsykdomer for våre dyr. For å forhindre tannstein og periodontal sykdom er grundig, er regelmessig rengjøring av tennene svært viktig og for å pusse tennene på din hund eller katt, må du lære det å akseptere dette.

Det finnes også mange gode bein og leker som hjelper rengjøre tennene og stimulerer tannkjøttet. Men ikke erstatte disse børsting og rengjøring. Men er et veldig godt tillegg.

(Se Rec. Tilbehør nedenfor) Begynn invänjningen allerede når valp eller kattunge ved å se i munnen, pusser tenner og sjekker. Hold valp eller kattunge jevnt og begynner med avskjed av leppene. Det samme gjelder for eldre hunder, men det kan ta litt lengre tid å få dyret til å akseptere. Men utøve daglig gir resultater. Prøv å gjøre ting lystbetont med mye ros, oppmuntring og kanskje en liten godbit, akkurat som du gjør når du for eksempel klipping av klor.

Du bør være fast og gjennomføre det du har i tankene, selv om dyret har et annet syn. Når valpen eller kattunge, eller den voksne finner seg i at du løfter leppene og åpner gapet, bør du kaprer med ros til dyret. Være tilfreds med å begynne med, bare pusse litt symbolsk så at dyret blir vant til å børste mer og mer.

Tannbørster og munnhygiene funnet under hunden / katten omsorg "munnhygiene" tips om gode bein og leker vil bli funnet under god for tennene i bein og leketøy kategorier. Plaque Off og Tropiclean har gode produkter som er stenket eller helles over dyr mat eller vannbollen, noe som resulterer i god ånde og redusere plakk og tannsten.

Nordens bredeste utvalg !
Velkommen til Petster : ) Et trygt valg for kjøpene av hund, katt og kjæledyr tilbehør.

For oss, kunnskap, kvalitet og sikkerhet for gitt!